Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

De informatie op de website van Pinguïns on Tour is met zorg samengesteld. Pinguins on Tour controleert alle publicaties zorgvuldig, zodat aangeboden informatie zo actueel en nauwkeurig mogelijk is. Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de berichtgeving, kan Pinguins on Tour niet garanderen dat de informatie op haar website altijd juist, actueel of volledig is. Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Pinguïns on Tour aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden, noch voor informatie op websites waarnaar verwezen wordt. Pinguïns on Tour behoudt zich het recht voor om de informatie op haar website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen. De bedragen en de bijbehorende paketten die genoemd worden op de sponsorpagina’s zijn voorbeelden. Je eventuele (jaarlijkse) bijdrage komt ten goede aan goede doelen.

Mocht u in de berichtgeving op deze website onjuistheden signaleren, dan stellen wij het zeer op prijs als u deze aan ons wilt doorgeven. Wij wijzen u ook graag op ons privacy statement. Bezoekers van onze site wordt geadviseerd periodiek ons privacy statement te lezen.