Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Pinguins on Tour vindt het belangrijk dat niet alleen wij, maar ook de mensen waarvoor het niet vanzelfsprekend is een kans krijgen op bijvoorbeeld onderdak, zorg, scholing of gewoon een leuke dag. Daarom bieden we elk jaar financiële steun aan verschillende projecten of organisaties die hierop zijn gericht.

Elk jaar zet Pinguins on Tour zich in om met haar events, geld op te halen voor een of meerdere organisaties die het goed kunnen gebruiken. Deze organisatie of verenigingen richten zich bij voorkeur op doelen met verbinding naar jeugd en/of ouderen in Apeldoorn en omgeving.
Dit jaar is door de Pinguins gekozen om de Apeldoornse organisatie “De Klup’ te steunen.

De Klup Apeldoorn 

De Klup is een Kluphuis voor mensen met een verstandelijke beperking in Apeldoorn. Wekelijks komen er ruim 500 mensen. Zij worden begeleid door ongeveer 125 vrijwilligers. De Klup is een vrijwilligersorganisatie. De Klup bestaat inmiddels meer als 50 jaar en is een unieke organisatie in Apeldoorn en de regio.

De Klup voldoet aan een grote behoefte van een kwetsbare doelgroep mensen om een plek te hebben, waar zijn zichzelf kunnen zijn met al hun mogelijkheden en beperkingen, in een voor hen veilige omgeving. Kortom de Klup is dankzij haar trouwe en enthousiaste vrijwilligers een begrip binnen de sociale infrastructuur van Apeldoorn.

Pinguïns on Tour hoopt met het steunen van De Klup, bij te dragen aan de continuïteit van een unieke Apeldoornse organisatie waar mensen met en zonder beperking zichzelf mogen zijn in een prettige en veilige omgeving.

Translate »