Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Oude Loo Challenge
De Oude Loo Challenge (twee ritten, maar ook afzonderlijk te rijden) is een corona-proof activiteit voor iedereen; je rijdt samen met je partner, vriend, vriendin of gezin! Met het routeboek op schoot navigeert je door mooie stukjes Nederland en laat je je verrassen door het prachtige landschap van Nederland. Onderweg een pick-up-lunch (inclusief) en op het eindpunt ontvangt je een dinner-to-go (inclusief). De hele challenge beslaat twee ritten, één op 22 november en de andere op 20 december. De ritten kunnen ook afzonderlijk gereden worden. Met respect voor de geldende RIVM voorschriften rij je individueel per equipe een of twee prachtige dagrit(ten) van naar onbekende bestemmingen!

Inclusief
– Routeboek met opdrachten
– Pick up luxe lunch onderweg
– Rallyschild
– Mystery Startlocatie
– Dinner to Go na afloop 2 x A Rally

2 x een dagwinnaar!
Het team wat de hoogste score heeft in beide rally’s wint de Oude Loo Challenge Cup!

Exclusief
– Brandstof
– Parkeer-, tol- en veergelden
– Extra uitgaven onderweg

Algemene info
De rally wordt gereden op de openbare weg en is geschikt voor ervaren en onervaren rijders. Een equipe bestaat uit 2 personen. Verder doen we , net als de overheid, een nadrukkelijk beroep op je eigen verantwoordelijkheid waar het betreft het handhaven van de RIVM voorschriften. Het is toegestaan om met elk type auto mee te rijden (uiteraard verzekerd en goed werkend!). Het rijden van de Oude Loo Challenge is volledig op eigen risico.

De route wordt uitgezet met een TomTom navigatiesysteem. Om deel te kunnen nemen heb je een navigatiesysteem nodig waarin je coördinaten kan ingeven. De organisatie raad u daarom ook een TomTom navigatiesysteem aan om met deze rally mee te rijden. Een TomTom systeem voor op je telefoon is al voor een paar euro verkrijgbaar in de app shop.

 

LOS geboekt dag 1 22 november 2020 € 99,00 per equipe
LOS geboekt dag 2 20 december 2020 € 99,00 per equipe
VOORDEEL
SAMEN geboekt:
Dag 1 en 2 22 nov. en 20 dec. 2020 € 175,00 per equipe

1 of 2 dag(en)

22 nov / 20 dec 2020

€ 99,00 / € 175,00 per equipe

Translate »