Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Natuurlijk zijn wij, zoals bij elk goede-doel-evenement, op zoek naar sponsoren. Advertentie in het Rallyboek, reclame uitingen langs de route of op het rally-schild, alles is mogelijk. En de sponsoring opbrengst wordt voor de volle 100% aangewend voor het goede doel!

GOLD-sponsor 

Een pakket voor partners waar intensief en breed mee samengewerkt wordt. De GOLD-sponsor is de belangrijkste sponsor voor Pinguins on Tour. De exacte inhoud van dit pakket met de daarbij behorende kosten worden daarom in gezamenlijk overleg bepaald.

SILVER-sponsor 

Een pakket voor partners waar intensief en breed mee samengewerkt wordt. De SILVER-sponsor is een belangrijke sponsor voor Pinguins on Tour. De exacte inhoud van dit pakket met de daarbij behorende kosten worden daarom in gezamenlijk overleg bepaald.

BRONZE-sponsor 

Een pakket voor partners waar intensief en breed mee samengewerkt wordt. De BRONZE-sponsor is een belangrijke sponsor voor Pinguins on Tour. De exacte inhoud van dit pakket met de daarbij behorende kosten worden daarom in gezamenlijk overleg bepaald.

Rally-evenement-sponsor 

Inmiddels kunnen we terug kijken op een historie van prachtige evenementen. Veel evenementen duren meestal een dag maar ook voor meerdaagse evenementen is sponsoring een optie. U kunt uw bedrijfsnaam dan koppelen aan een dergelijk evenement.  Dit evenement zal dan ook in teken van de sponsor staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de startlocatie van de rally op uw bedrijf, reclame-uiting op de deelnemende auto’s of je bedrijfsvlag bij de start en finish.  Dit zijn slechts enkele mogelijkheden. Vermelding in het routeboek spreekt voor zich.
De sponsorcommissie van Pinguïns on Tour wil graag maatwerk bieden voor de specifieke pinguïn evenementen. De exacte inhoud van dit sponsorpakket met de daarbij behorende kosten worden daarom in gezamenlijk overleg bepaald.

Sponsoring van onkosten

Wij bieden ook de mogelijkheid om een bepaald gedeelte van de kosten voor je rekening te nemen. Zoals bijvoorbeeld overnachting in een hotel of het diner na een rallydag. Je betaalt dan voor ons deze rekening, zodat het gereserveerde bedrag ten goede komt aan het goede doel. Afhankelijk van de waarde, wordt een van de pakketten op u van toepassing verklaard. Voor meer bijzonderheden en mogelijkheden neem dan vrijblijvend met ons contact op.